Privatlivspolitik og Persondataforordring

Generelle oplysninger

Marianne Terkildsen
Enkeltmandsvirksomhed
CVR 41003154

Ærtebjergvej 3
2650 Hvidovre
Tlf.: (+45) 20 68 70 81
mt@marianne-terkildsen.dk
marianne-terkildsen.dk

Alle priser er opgivet i danske kroner (DKK).
Alle rettigheder til kursusmateriale samt lydfiler tilhører Marianne Terkildsen. Ved køb opnås udelukkende licens til at benytte det købte produkt. Det er IKKE tilladt at dele produktet med andre.

Hvilke personlige data indsamles og hvorfor de indsamles

Kontaktformularer.
Jeg modtager på mail de kontaktoplysninger, som du vælger at sende til mig i formularen, men jeg gemmer ikke disse andetsteds, med mindre vi vælger at indgå i et samarbejde eller ved køb/salg af produkter og ydelser.

Indlejret indhold fra andre websteder

Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret ind- hold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og over- våger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og er logget ind på det websted.

Hvem dine data deles med

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og over- våger din interaktion med dette in

Dine personlige oplysninger deles generelt ikke.

Dog videregives dine personoplysninger under følgende omstændigheder:
Jeg har indgået databehandleraftaler med følgende databehandlere, hvilket er min garanti for, at de overhold- er gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger:

Paypal til betaling af produkter og ydelser.
MailChimp til håndtering af mailadresser til udsendelse af nyhedsbreve. Min revisor i forbindelse med regnskab.

Så længe gemmes dine personoplysninger

Dine personoplysninger gemmes så længe det er nødvendigt til de formål, der er nævnt:

I forbindelse med nyhedsbreve:
Så længe du modtager markedsføringsmateriale og ikke har trukket et afgivet samtykke tilbage; og såfremt jeg ikke er forpligtet til at opbevare personoplysningerne fx i forbindelse med en retlig forpligtelse.

I forbindelse med køb af ydelser eller produkter:

I forbindelse med levering af mine produkter og tjenester vil jeg opbevare dine personoplysninger i op til 5 år efter afslutning af kundeforhold i henhold til bogføringsloven.

Hvilke rettigheder har du over dine data

Du kan til enhver tid bede mig om at slette alle personlige data, jeg har om dig. Dette gælder imidlertid ikke data, som jeg er forpligtet til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde.