Hvide forårsblomster

Om mig

Det er altid en fornøjelse for mig at kunne hjælpe andre mennesker som fx gennem stress coaching, mindfulness, Reiki healing samt NADA akupunktur. Fællesnævneren for disse er at skabe ro og balance i krop og sind.

Når det kommer til mindfulness, så er det så fantastisk at opleve, hvor lidt der nogle gange skal til for at genskabe kontakten til kroppen - og hvordan mindfulness i det hele taget kan være en hjælp til at frakoble automatpiloten, så vi får et tiltrængt frikvarter i hverdagen.
- Det er, hvad jeg selv har oplevet på egen krop, efter at jeg begyndte at meditere.

Med mindfulness "er det, som det er" - og det kan varmt anbefales!

Som det seneste skud på stammen har jeg uddannet mig til NADA akupunktør. Den traditionelle kinesiske medicin (TCM) har altid fascineret mig - nok især fordi jeg har mærket på egen krop, hvor effektivt et redskab det er. Under TCM hører akupunktur, Qi gong, akupressur massage, urter, Tai chi, moxa, meditation m.v. Kroppen betragtes som en helhed - krop og psyke hænger sammen.

For kineserne består alting af energi som fx Yin og Yang (den kvindelige og maskuline energi), Qi (livsenergi) samt blodet. Er der ubalance mellem disse, så opstår der symptomer og sygdomme.

NADA akupunktur udspringer af TCM - det er derfor ikke helt tilfældigt, at jeg valgte at supplere med netop denne uddannelse som et godt og effektivt supplement til stress coaching, mindfulness og Reiki healing.

Alt har en sammenhæng!

Uddannelser
NADA akupunktør
(NADA Danmark)

Certificeret Mindfulness Instruktør
(NLP Huset)

Certificeret stress coach
(NLP Huset)

Certificeret Enneagram Master Coach
(NLP Huset)

Certificeret NLP Master Coach
(NLP Huset)

Sundhedsfaglig Grunduddannelse
(herunder psykologi) (Innowell.net)

Reiki Healer (reikihealer.dk)

Linkedin profil
dk.linkedin.com/pub/marianne-terkildsen/59/425/820/